Trollkodik és manipulál a Momentum

Ismét ízelítőt kaphattunk abból, hogy milyenek is valójában az önmagát módfelett európainak, demokratikusnak, politikailag korrektnek tituláló Soros-féle aktivisták.

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő megkísérelt sajtótájékoztatót tartani a Momentum Móricz Zsigmond körtéri aláírásgyűjtő-standjánál, ahol a liberális csipet-csapat a nyáron elfogadott civiltörvény visszavonását szeretné elérni akciójával.

Azonban a hivatalosan bejelentett sajtótájékoztatót Soproni Tamás, a Momentum alelnöke, minden bizonnyal a demokrácia jegyében, nemes egyszerűséggel szétbarmolta.

Érdekes egybeesés, hogy Hollik István is szerepel abban a közelmúltban napvilágot látott  dokumentumban, amelyben a Soros-hálózat megnevezte azokat a kormánypárti politikusokat, akiket le szándékoznak vadászni a kampány során.

Az Index természetesen tapsikolt, a 444 pedig kéjesen felsikoltott Soproni pofátlansága láttán.

Megtrollkodta a KDNP sajtótájékoztatóját a Momentum – írta a Simicska tulajdonában lévő immár kevert identitású portál.

Az interneten létezik kifejezés a gátlástalan, gazemberségre: trollkodás.

A momentum egyik főtrolljának nyilván nagyon trendi.

Mint ahogy az is szupi, ahogy a Momentum ebből a – mondjuk ki nyíltan – szemétségből kreált egy kis videós összefoglalót, amelyből néhány igen fontos elem véletlenül kimaradt.

Például az, amikor a KDNP-s politikus rávilágított arra, hogy valójában Soros Györgynek gyűjti a momentumos banda az aláírásokat.

Arról nem is beszélve, hogy Soproni főtroll artikulátlan, kocsmai szintet is alulmúló véleménynyilvánítását hangosan kiemelték, míg Hollik higgadt, nyugodt, valóban európiai reakcióit pedig lehalkítva, háttérbe szorítva tálalták.

Forrás: magyaridok.hu