Tovább dübörög a Soros-terv végrehajtása

Orbán Viktor és más kormánypárti politikusok is szerepelnek azon a kiszivárgott listán, amely Soros György ellenségeit tartalmazza – a dokumentumot a DC Leaks hozta nyilvánosságra. Az Unió28 utánajárt, hogy a milliárdos spekuláns miért tartja kulcskérdésnek több magyar kormánytag lejáratását. Az M1 magazinja az Európai Parlament által is elfogadott, a kötelező kvótarendszer bevezetését lehetővé tevő Dublini Rendelet módosításával is foglalkozott.

Orbán Viktor miniszterelnök, Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hollik István kormánypárti országgyűlési képviselő is előkelő helyen szerepel a DC Leaks által kiszivárogtatott listán, amely Soros György ellenségeit tartalmazza.

Soros György az unióra koncentrál

A Nézőpont Csoport vezetője szerint az utóbbi időben Soros veszített befolyásából az Egyesült Államokban, így most már az Európai Unióra koncentrál terveiben.

„Soros Györgynek egyértelműen vannak politikai ellenfelei az Egyesült Államokban, a világ minden területén, de különösen Európában, mert az utóbbi években Európára koncentrálja a tevékenységét. Most Brüsszelben látja azt a politikai fórumot, ahol a legnagyobb befolyást tudja szerezni. Donald Trump megválasztása óta az Egyesült Államokban defenzívában van, Brüsszelben pedig offenzívában” – fogalmazott Mráz Ágoston Sámuel.

Soros György az utóbbi hónapokban többször is ellátogatott az Európai Unió központjába, Brüsszelbe, ahol többek között olyan vezetőkkel tárgyalt, mint az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker, vagy éppen Cecilia Wikström. Utóbbi a LIBE-bizottság tagja, és ő nyújtotta be a Dublini Rendelet módosító javaslatát, amely lehetővé teszi a kötelező kvótarendszer bevezetését.

Forrás: hirado.hu / M1 Unió28