Soros újabb támadást indít

A milliárdos a kormány ellene folytatott hadjáratára válaszolva vág bele a kampányolásba.

A HírTV Egyenesen című műsorában jelentette be Csontos Csaba, a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány budapesti szóvivője, hogy Soros György ellenkampányt indít Magyarországon az őt ért kormányzati támadások miatt – adta hírül az mfor.hu.

Csontos Csaba elmondta, Soros azért csak most szólalt meg, mert most erősödött fel a kormányzat fenyegetése a titkosszolgálatok bevetéséről az alapítványaival szemben, és Soros így próbál szolidaritást vállalni az ott dolgozókkal.

A kvázi ellen-nemzeti konzultáció keretében egyrészt tájékoztatni fogják a magyar lakosságot, hogy “mi is az igazság” a nemzeti konzultációban nyomatott “Soros-terv” kapcsán, illetve betekintést nyújtanak majd az üzletember által támogatott szervezetek munkájába.

Sorosnak most tényleg elege lett az ellene viselt hazai hadjáratból. Ezt már a nemzeti konzultáció állításainak tételes cáfolata és a Financial Times-nak adott interjúja is mutatta, melyben Orbán Viktor miniszterelnököt egy maffiaállam vezetőjeként aposztrofálta, illetve ott van még az RTL Klubnak küldött videója is.

Forrás: hirado.hu / mfor.hu