Simicska egy reménytelen helyzetben lévő, kétségbeesett ember

A Pesti Srácokon találtuk az alábbi írást, melyet változtatás nélkül teszünk közzé:

Reménytelen helyzetben lévő, kétségbeesett ember – ezt válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök sajtófőnöke, Havasi Bertalan az Indexnek, amikor a portál Simicska Lajos állításairól érdeklődött. A Jobbik szekerét toló milliárdos oligarchának ugyanis az RTL Klub-nak nyilatkozva gurult el a gyógyszere, amikor azt mondta, szerinte Orbán hazaáruló.

Havasi Bertalan válaszában kiemelte, a miniszterelnök az ország és a magyar emberek számára fontos kérdésekkel foglalkozik. “Egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett nyilatkozatait, aki 2015 februárjában és azóta többször is nyomdafestéket nem tűrő szavakkal beszélt Magyarország miniszterelnökéről, nem kívánjuk kommentálni” – írta az Indexnek Orbán Viktor sajtófőnöke.

Megírtuk, hosszú volt a hétfőről keddre virradó éjszaka Simicska Lajos oligarchának, aki Veszprémből hazafelé tartva kedvenc feliratával rondított össze több kormányzati Soros-plakátot. „Művei” előtt meg is örökítette magát, és a 444.hu által közzétett képek tanúsága szerint rendkívül elégedett volt önmagával. Körülbelül, mint egy óvodás, aki játékot tett az óvónéni zsebébe… 

Másnap jött a rossz hír azoknak, akik a Simicska Lajosban látták a Fidesz megbuktatásának egyedüli letéteményesét, hogy az oligarcha bevallotta: nincs semmilyen titkos fegyvere, amivel alááshatná a nagyobbik kormánypárt, illetve Orbán Viktor hitelességét.

Forrás: pestisracok.hu