Politikánk alapja, hogy az emberekkel együtt döntsünk a hazánkat érintő kérdésekről

A legjobb kampány az elmúlt hét év kormányzati teljesítménye, amely nem volt hibátlan, de még mindig összehasonlíthatatlanul jobb, mint az előző kormányoké, elég csak a gazdasági adatokra, a megduplázott minimálbérre és a munkanélküliségi rátára nézni – mondja a Fidesz újraválasztott alelnöke a Figyelőnek adott interjúban.

„Az, hogy újraválasztottak, számomra azt üzeni, hogy akik rólam döntöttek, elismerik a Fideszben mögöttem hagyott éveket és azt a szolgálatot, amit végeztem, hiszen ezt elsősorban nem munkának tartom, hanem tényleges megtisztelő szolgálatnak” – mondja a Figyelő című lap legfrissebb számának adott interjúban Kubatov Gábor.

A pártigazgató szerint a 2000-es évek közepén megkezdett munkának köszönhetően a Fidesz Európa egyik legjobban szervezett pártja lett. Kubatov Gábor hangsúlyozza, bár manapság Európában néhányan furcsamód populizmusnak tartják az emberekkel való kapcsolattartást, konzultációt, szerinte az nagyon fontos és lényeges az is, hogy legyenek olyan fórumok, helyek, ahol ezt létre lehet hozni.

„…a politikánk alapja, hogy az emberekkel együtt döntsünk az embereket érintő legfontosabb kérdésekben” – mondja, hozzátéve, úgy véli, nemcsak úgy ráéreznek az ügyekre, hanem a folyamatos kommunikációnak köszönhetően meg tudják különböztetni a lényegest, a lényegtelentől.

Az interjúban szó esik az FTC–DVSC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történt lincselésről, késelésről is. Kubatov Gábor szerint megrendítő az eset, ötven rendbontó tönkretette húszezer ember boldogságát. Az FTC elnöke hangsúlyozza, azt várja el a hatóságoktól, hogy a lehető legszigorúbban járjanak el az ügy kivizsgálásában.

Ebben a klub a legmesszebbmenőkig segíti a hatóságok munkáját és törekszik arra minden egyes jóérzésű szurkolóval, hogy ilyen még egyszer ne történhessen meg sem a lelátón, sem a pályán, semmilyen sporteseményen – teszi hozzá.

Forrás: hirado.hu / Figyelő