Öt éve még az EU-ból is kilépett volna a Jobbik alelnöke

A Pesti Srácok egy kellemetlen videóra bukkant a legnépszerűbb videómegosztó-portálon, melyen zsidózott és zsidó összeesküvésről beszélt Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke az Óbudai nemzeti estek 2012. novemberi rendezvényén.

Az országgyűlési képviselő arról beszélt a felvételen, hogy a zsidók felvásárolják Magyarországot. A videón látható jelenetben a következőket mondta: „Kivel írt alá társulási szerződést Orbán Viktor és csapata kétharmados kormányával? Hát Izraellel kérem szépen. Tehát amikor most már arról beszélünk, hogy felvásárolják Magyarországot, akkor láthatjuk, hogy egy tényszerű, átjátszható rendszer alakult ki, ahol ez valósággá válhat, még azok számára is megérthetően, akik eddig szkeptikusak és ezt összeesküvés-elméletnek tartották. Tehát látható az, hogy egy olyan fegyverrendszerrel támadnak Magyarországra, amely ellen bármilyen úton fel kell lépni.”

A gondolatmenet végkövetkeztetése, hogy ha nem sikerül újratárgyalni Magyarország uniós csatlakozási szerződését, akkor ki kell lépni az unióból. „Ha nem sikerül a földet kivenni a tőke szabad áramlásából, akkor ki kell lépni az Európai Unióból és ezt nem szégyelljük, nem tagadjuk” – fogalmazott a jobbikos képviselő a Jobbik-közeli rendezvényen.

Forrás: hirado.hu / Pesti Srácok