A nyugdíjasok is áldozatai a baloldal korrupciós botrányának

A legfrissebb hírek szerint nemcsak diákokat, hanem idős embereket is becsaptak: nyugdíjasokat is dolgoztattak, majd nem fizették ki őket – mondta a frakciószóvivő.

Nyugdíjasok is áldozatai Gyurcsány és a baloldal korrupciós botrányának – jelentette ki a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője.

Halász János szerint “hétről hétre újabb megdöbbentő fejlemények látnak napvilágot a Czeglédy-botrányban”. A legfrissebb hírek szerint nemcsak diákokat, hanem idős embereket is becsaptak: nyugdíjasokat is dolgoztattak, majd nem fizették ki őket – tette hozzá a frakciószóvivő.

Halász János szerint a két legkiszolgáltatottabb munkavállaló a diák és az idős ember, ezért is “felháborító, hogy épp ezt a két korosztályt használták ki és csapták be Czeglédyék”.

“Ez gyalázatos viselkedés” – mondta a Fidesz-frakció szóvivője megjegyezve: mindeközben Gyurcsány és a szocialisták tovább falaznak Czeglédynek, “holott már lebuktak, hiszen kiderült, hogy Gyurcsány pénzelte Czeglédyt, vagyis Gyurcsány ott áll a cég mögött”.

A frakciószóvivő annak a meggyőződésének adott hangot, hogy “az eltüntetett pénzekből minden bizonnyal az MSZP és a DK kampányát akarták finanszírozni”. ”Ezért mondjuk mi azt, hogy a Czeglédy-botrány Gyurcsány és az egész baloldal korrupciós ügye” – fogalmazott Halász János hozzátéve: “és ennek a korrupciónak úgy tűnik, hogy nemcsak diákok, hanem nyugdíjasok is az áldozatai”.

Forrás: hirado.hu / MTI