Nem akarunk bevándorlóország lenni

Az államtitkár szerint a Soros-terv létezik és annak az Európai Parlamentben is vannak támogatói.

Nem akarunk bevándorlóország lenni – jelentette ki az élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár egy Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson tartott lakossági fórumon. A “Soros-terv” létezik, amelynek egyik célja, hogy egymillió illegális bevándorlót be kell fogadni Európának, és a határkerítés lebontását is tervezik – mondta többi között Zsigó Róbert, a Fidesz által indított nemzeti konzultációs fórum előtti sajtótájékoztatóján. A politikus hozzátette: Soros György tervének az Európai Parlamentben is vannak támogatói.

A múlt évi népszavazáson résztvevő magyarok döntő többsége nemet mondott a betelepítésekre, mégis szükség van a nemzeti konzultációra, mert azokra az országokra továbbra is folyamatosan nagy nyomás nehezedik, amelyek elutasítják a bevándorlást és olyan lépéseket tettek, mint Magyarország – mondta.

Az olyan fenyegetések, amelyek az európai uniós támogatások megvonásáról szólnak, minden magyar embert közvetlenül érintenek. Azért van szükség a nemzeti konzultációra, mert mindenképpen erős felhatalmazás kell a kormánynak, hogy vissza tudja verni ezeket a támadásokat, mert mi nem akarunk bevándorlóország lenni – hangsúlyozta Zsigó Róbert.

Forrás: hirado.hu / MTI