Minden eddiginél aljasabb húzásra figyelmeztet Kósa Lajos Soros Györgytől

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a Soros-tervről, ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Velencén, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén. Azt is bejelentette, hogy megválasztották Gulyás Gergelyt a Fidesz-frakció új vezetőjének.

Kósa Lajos úgy fogalmazott: a Soros-tervnek része évi egymillió bevándorló befogadása Európába, a migránsok kötelező, felső korlát nélküli szétosztása, a kerítés elbontása és a bevándorlók 9 millió forintos anyagi támogatása is.

Gulyás Gergely utódja a törvényalkotási bizottság élén Hende Csaba lesz, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke pedig Kósa Lajos után Németh Szilárd.

A leköszönő frakcióvezető arról is tájékoztatott, hogy a nemrég meghalt Rubovszky György igazságügyi bizottsági elnöki posztját a KDNP-s Vejkey Imre kapja, őt pedig a szintén kereszténydemokrata Hargitai János váltja a mentelmi bizottság élén.

Forrás: origo.hu