A Jobbik megtévesztette saját szavazóit

Vona Gábor pártja nem azt az értékrendet követi, amire felhatalmazást kapott – mondta Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója a Magyar Időknek. Meglátása szerint a párt újabban mindenkit szeret, saját szavazóit azonban megtévesztette.

Nem is értem, hogy még mi tartja némán volt képviselőtársaimat, miért nem csapnak az asztalra, hogy eddig és ne tovább – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója a Jobbik politizálásával kapcsolatban. A migráció kapcsán elmondta, az Alaptörvény módosítása jogi értelemben is védené hazánkat Soros György tervével szemben.

A párt egykori országgyűlési képviselője szerint a korábbi radikális erő nem azt az értékrendet vállaló politikát követi, amire felhatalmazást kapott. Az Európai Parlament múlt heti döntése után kisebbségben maradtak a normalitás hívei – emelte ki. Csak akkor lehet valódi esélyünk a letelepítési kvóta megvétózására, ha ők is csatlakoznak a blokkoló kisebbséghez -tette hozzá.

Meglátása szerint a klasszikus nemzeti radikális támogatói kör jelentős része hatalmasat csalódott és kiábrándult a Jobbikból a vállalhatatlan irányváltás után. „Most már mindenkit szeretnek, baloldalit, homoszexuálist, itt egyértelműen úgy érzem, a Jobbik vezetése gyakorlatilag feladta az önrendelkezését, politikai és gazdasági megállapodást köthetett Simicska Lajossal” – szögezte le.

Forrás: hirado.hu / Magyar Idők