Gyurcsány elvesztette józan ítélőképességét

Gyurcsány Ferenc nem érdekelt egy új korszakban, azt a régi korszakot akarja visszaállítani, amiben “Orbán és Gyurcsány váltott műszakban fosztja ki az országot” – írta az LMP péntek délutáni közleményében, amely egy csütörtök esti televíziós vitára reagált.

Az ellenzéki párt közleménye szerint a vita is bebizonyította, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök “elvesztette józan ítélőképességét”, mikor élő adásban azt állította, hogy az LMP nem ígér korszakváltást.

Az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni. 2018-ban új korszakot kell kezdenünk, mert ez az egyetlen útja a kormányváltásnak, az LMP pedig minden döntését ennek érdekében hozza meg – áll a Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő által jegyzett közleményben.

Csütörtök este az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke mellett részt vett Szél Bernadett, az LMP társelnöke is.

Forrás: hirado.hu / MTI