Újabb jobbikos hangfelvétel került nyilvánosságra – ettől kiráz a hideg!

Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője és Papp Sándor Zoltán, a szarvasi Jobbik alapítója bizonyos „fajtabeli” emberek bevagonírozásáról és deportálásáról beszélt a Szent Korona Rádió műsorában.

Újabb hangfelvételt tett közzé a Mandiner.hu, amelyen jobbikos politikusok antiszemita, rasszista megnyilvánulásai hallhatók. A korábbiakhoz hasonlóan a portál ezúttal is a Szent Korona Rádió korábbi adásában bukkant a felvételekre.

A Mandiner.hu most a rádió Sin City című, 2011. április 6-án elhangzott adását idézi fel. Ebben Balasi András, a Jobbik V. kerületi képviselője arról beszélt, hogy az adást megelőző percekben egy Magyar Nemzeti Gárda pólóban járkáló fiatalembert igazoltatott a rendőrség a Nyugati pályaudvarnál.

Az igazoltatás indoka Papp Sándor Zoltánt, a szarvasi Jobbik alapítóját is elgondolkoztatta. Majd megkérdezte, hogy „lehet, hogy azért csaptak le rájuk, mert valakik utaztak valahova, nem?”, majd rá is kérdezett, hogy a „vagonok környékén” történtek-e az események.

Balasi erre azt válaszolta, hogy: „Nem, most ne beszéljünk még vagonokról. Vagonokról majd később, esetleg.”

Balasi még hozzátette, hogy a Nyugati téri aluljáróban kiskorú lányokat látott „nagykorú hasonló fajtabeli férfiak társaságában” álldogálni. Papp Sándor Zoltán ezt nem hagyhatta annyiban, és visszakérdezett: „Ki tudja? Talán ez a fiatalember ezt az előbb említett társaságot akarta egy vagonra felterelni, hogy aztán elszállíthassák őket innen.” 

Forrás: hirado.hu / Mandiner.hu