A bevándorlást akaró baloldaliak folyamatosan támadják Magyarországot

A nemzeti konzultációt bíráló Guy Verhofstadt, az EP liberális frakcióvezetője szavaira úgy reagált: megdöbbentő, ha valaki a választók megkérdezését antidemokratikusnak tartja. Közölte egyúttal, hogy csütörtök délig 1 millió 295 ezer ember küldte vissza a konzultációs kérdőívet, ami kimagasló szám, és jól mutatja, hogy az emberek állást akarnak foglalni a témában.

A Miniszterelnökség vezetője azt is mondta: a nemzeti konzultációs kérdések nem függnek össze azzal, hogy Soros György milyen származásúnak vallja magát.

Szavai szerint a korlátlan bevándorlást akaró baloldaliak folyamatosan támadják Magyarországot Brüsszelben, és nyomást gyakorolnak ennek érdekében az európai intézményrendszerre is. Ez egy politikai akció a Fidesszel és Magyarországgal szemben – jelentette ki.

Lázár János arról is szólt, hogy a közeljövőben tárgyalni fog Tarlós István főpolgármesterrel, december elején pedig Brüsszelben folytat majd megbeszéléseket például elszámolási és atomenergetikai kérdésekről, valamint kötelezettségszegési eljárásokról.

Forrás: hirado.hu / MTI